Online Coaching

Ivar Costenoble geeft zang- en auditiecoaching aan professionals op internationaal topniveau. D.m.v. online coaching kun je ook gebruik maken van deze expertise.

Hierbij bied ik een nieuwe en snelle manier aan.

Je stuurt mij je opname via WhatsApp (0031611391748), of een gesloten Youtube-link of Wetransfer per email. In die email (ivarcostenoble@kpnmail.nl) of via het contactformulier stuur je mij ook de volgende info:

  1. Vernoem waar het voor is (auditie, show, rol, band, persoonlijke vraag enz.).
  2. Zeg bij een auditie-opname ook voor welke opleiding, rol, show, band of producent het is, dit wordt meegenomen in de feedback.
  3. Benoem je niveau (professional/semi-professional/(aankomend) student of amateur), en eventuele vragen.
  4. Als er haast bij is, bijv. voor een auditie, geef aan wat de tijdslimiet is. Indien mogelijk wordt er met prioriteit naar gekeken. In principe kun je binnen een week feedback verwachten.
  5. Voor de rekening heb ik je volledige naam nodig, emailadres en je telefoonnummer.

In de feedback (opname geluid/beeld, of via email) zal ik verschillende onderwerpen eruit lichten. Dit kan gaan over specifieke zangtechniek, presentatie, verstaanbaarheid enz. De feedback is speciaal op jouw gericht, maar er kan ook vooraf opgenomen materiaal mee worden opgestuurd (bijv. uitleg ademhaling, belten, mondstand enz.).

Na de feedback ontvang je de rekening. Mijn voorkeur gaat uit naar een ‘Tikkie’ vanwege het gemak en de snelheid: Graag aangeven als dat niet kan. Jouw opnames blijven privé, worden niet doorgestuurd aan derden of gebruikt op social media, en na drie maanden definitief verwijderd. Voor de meeste opnames ben ik 15 tot 30 minuten aan het werk, dat ligt aan de complexiteit en duur van je opname.

15 minuten werk: 25,-
30 minuten werk: 45,-